Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Печат Е-поща

Курс за Учители: Какво е Prezi?Какво е Prezi?

Уважаеми колеги учители, педагози, директори,

Ако не знаете отговора на този въпрос, редовете по-долу са за Вас.

Prezi е една доста бързо разпространяваща се програма за създаване на уникални и неповторими презентации. Ако искате да впечатлите своите ученици и да им представите учебния материал по атрактивен и запомнящ се начин, тогава

Курсът за учители: "Работа с Prezi" е точно за Вас!

 

С Prezi всичко става лесно, бързо и е интересно за децата. Презентациите не са скучни - в тях могат да се вграждат снимки, видеа, аудио файлове, pdf, Excel, дори Power Point и Keynote.

С Prezi учебните часове никога няма да са скучни! Когато учебният материал се поднася по атрактивен, интересен и забавен начин, той по-лесно се запомня от учениците.

Презентациите с Prezi са динамични и атрактивни, преминаването през съдържанието им също става по доста ефектен начин. Съдържанието на презентацията е разположено на плоскост, и "историята" се движи по тази плоскост, а не прескача от слайд на слайд. Работата с Prezi е изключително лесна и приятна.

Бъдете активни, креативни и адаптивни! Научете в детайли какви възможности Ви дава употребата на Prezi в Обучението за учители съгласно Наредба 15/22.07.2019г.(Присъждаме 1 кредит): Работа с Prezi.


Кредити и Сертификати:

Ние сме лицензирани към Министерството на Образованието да присъждаме 1 кредит при успешно приключване на обучение.

Издаваме луксозни поименни сертификати на всеки участник. Бихте могли да съхранявате своя сертификат в папка, или да го поставите в рамка на видно място. Сертификатите са луксозни и представителни!


Място на провеждане на обучението:

Курсът провеждаме в дистанционна форма на обучение (8 часа онлайн през нашата платформа за дистанционно обучение на учители, и 8 часа присъствено.) За Ваше удобство, при сформиране на група, нашият лектор ще дойде на място във Вашето учебно заведение.


Цени за обученията за учители, с присъждане на 1 кредит Можете да разгледате Цените на нашите ОБУЧЕНИЯ С КРЕДИТИ ЗА ПЕДАГОГИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТИ тук.


( 2 Votes )


Ако сте по-голяма, ило по-малка група, или се интересувате от Изнесено или изцяло Присъствено обучение (16 часа), ни изпратете ЗАПИТВАНЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ НА УЧИТЕЛИ


Вижте още

За контакт с нас:

0897 948 215

02/ 437 38 85

С Уважение,

Екипът на ЦПО към "Матев-строй" ЕООД

207


 

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 42 обучения с  1,2 или 3 Кредита, съгл. Наредба 15/22.07.2019, в присъствена,  или неприсъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

Безплатно включване по проект КПРПС

 


Предстоящи обучения

ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ

1. Курс Оперативно счетоводство - 15.01.2020;

Присъствен: гр.София, Онлайн: в цялата страна

2. Курс ТРЗ и Личен Състав -15.01.2020г.

3. Курс Помощник-възпитател в отглеждането на деца: по всяко време

 

ОБУЧЕНИЯ ЗА УЧИТЕЛИ С КРЕДИТИ

Кликнете тук: дати и групи  по заявка

Програмиране за ДЕЦА

Регистрирайте се за БЕЗПЛАТНИЯ курс за деца на www.Programiram.com.

Курсове по програмиране за деца и юноши

Програмиране за деца: Допълнителна информация

Курсове за Учители
Joomla!. XHTML and CSS.