Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Начало Курсове Професионална квалификация
За повишаване или промяна на Вашата професионална квалификация
Е-поща

Онлайн курсовете - съвременното решение 

Актуална информация за програматаАктуално! От 15.06.2017 г. се поднови приемането на документи за обучения с Ваучери. Вижте новината


( 105 Votes )

Дистанционното обуче ние, наричано още онлайн, е-обучение, е-learning, компютърно или интернет обучение, е съвременната алтернатива на провеждане на обучение в традиционна класна стая. Дипломите, които се издават след завършване на курса, са същите както и при редовната форма на обучение.

За да бъде учебният процес в някой от нашите Центрове за Професионално Обучение полезен, ефикасен и увлекателен за Вас, Вие ще имате достъп до:

 • Интересно поднесен материал, с много практически задания и упражнения за самостоятелна подготовка. По-любознателните ще могат да се запознаят с допълнителни материали, които не са задължителни по принцип.
 • Учебна платформа, която е   лесна за навигация.
 • НОВО: Обучение-чрез-правене е методът, който въведохме в обученията ни по Програмиране, Оперативно счетоводство, и всички икономически специалности! Това е най-полезният начин на обучение.
 • Виртуална класна стая за провеждане на консултациите с преподавателите в реално време! В нея ще се провеждат занятия и консултаБезплатен информационен бюлетин за дистанционни обучения и ОП ции в реално време. 
 • Ще имате възможността да виждате монитора на преподавателя, за да следите кое как се прави /особенно полезно за дигиталните модули като работа с компютър, счетоводство с програмен продукт, управление на съдържанието на уеб сайт, чужд език по професията, и други/
 •  В допълнение на интерактивните ни обучения, Вие ще имате и възможност за чат с всички Ваши колеги, за да споделяте опит и знания, както ще имате достъп и до специализираните ни форуми.
 • Възможност за индивидуални консултации с Вашите преподаватели - те с радост ще Ви помогнат допълнително при необходимост.

И да не забравяме едни от най-важните предимства на Дистанционната форма на обучение:

Възможност да учите:

 • От всяка точка на страната или света,
 • В удобно за Вас време,
 • От комфорта на собствения си дом,
 • Без да харчите излишни средства за транспорт, или да губите време за придвижване.

Ако тази страничка Ви е харесала, кажете  за нея на своите приятели като използвате бутончето Кажи на приятел за възможността за дистанционни обучения, което се намира най-отгоре на страничката. Благодарим Ви!

( 105 Votes )


Вижте още:

     => Какви специалности и ключови компетенции предлагаме в дистанционна форма на обучение по програма "Ваучери за заети лица"

    => Ако все още не сте сигурни дали дистанционната форма на обучение е подходяща за Вас, вижте каква форма на обучение да избера - информационен материал.


 

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 28 обучения съгл. Наредба 12/01.09.2016, в присъствена, дистанционна, или частично присъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

ОБЯВЕНИ ДАТИ ЗА ОБУЧЕНИЯ ЗА УЧИТЕЛИ С КРЕДИТИ

17.02.2018г. - гр.София

Предстоящи обучения

ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ

1. Оперативно счетоводство - 21.02.2018 г.

2. Електронна търговия - 22.02.2018 г.

3. Бизнес Администрация - 22.02.2018г.

4. Икономика и мениджмънт - 22.02.2018г.

5. Системно програмиране - 27.02.2018 г.

ОБУЧЕНИЯ ЗА УЧИТЕЛИ С КРЕДИТИ

Кликнете тук: 17.02.2018г. - гр.София

Програмиране за ДЕЦА

Регистрирайте се за БЕЗПЛАТНИЯ курс за деца на www.Programiram.com.

Курсове по програмиране за деца и юноши

Програмиране за деца: Допълнителна информация
Joomla!. XHTML and CSS.