Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Начало Курс Оперативно СЧЕТОВОДСТВО

Курс "Оперативно счетоводство"


Курса предлагаме безплатно с ваучер по програма Развитие на човешките ресурси.

- Побързайте и заявете веднага своето желание за ваучер и ние ще ви уведомим щом започне приемът на документи!

- Прочетете повече за - Курса по Оперативно счетоводство с безплатни обучения с ваучери

Курса предлагаме и срещу заплащане. За платения курс - прочетете по-надолу.

 

Провеждаме обучения за учители

Знаете ли, че като част от нашия курс по Оперативно счетоводство сме включили не една, а цели 4 от най-активно използвани в страната ни счетоводни програми!

Провеждаме обучения за учителиНие сме лицензирани от НАПОО към МОН, и издаваме документ с воден знак на Министерството на Образованието и Науката (МОН): Вижте по-долу на тази страница!

счетоводен курс-Бургас, София, Пловдив. Онлайн, с присъствени консултацииКурсът провеждаме в следните 2 форми на Обучение:

Провеждаме обучения за учители

Курс Счетоводство на предприятието:  - 1200 лв.(онлайн обучение). 15.02.2021г.


Провеждаме обучения за учителиПълен курс на обучение (За Трета Квалификационна Степен) - само при сформиране на група.

 

Най-често задаваният въпрос е: Каква е разликата между двата курса?

Провеждаме обучения за учителиС курса по Оперативно счетоводство на предприятието, Вие ще: се научите да осчетоводявате сметки и фактури, ще работите с ТРЗ софтуер, ще работите със счетоводен софтуер. Ще знаете и ще можете да работите фирмено счетоводство. Ще имате правото да започнете работа като оперативен счетоводител.

Провеждаме обучения за учителиС Пълния курс на обучение: Освен описаните дейности за съкратения курс, Вие ще получите ПРАВОСПОСОБНОСТТА да си отворите своя собствена счетоводна къща, или да бъдете главен счетоводител, както и да подписвате годишните счетоводни отчети на фирмите. Необходимо е да имате 8 години стаж като Оперативен счетоводител, съгласно Закона за Счетоводството. Добрата новина е, че този стаж може да съберете преди обучението си, по време на обучението си, или след него.

( 82 Votes )

Какво се изучава в курса по счетоводство?


Уважаеми колеги, и двата вида курса са напълно подходящи за начинаещи счетоводители! Започваме с основните понятия като дебит и кредит, и продължаваме с изучаването на материала.

В съкратения счетоводен курс се изучават следните модули:

* Основи на Счетоводството - 60 учебни часа

* Счетоводство на предприятието - 150 учебни часа

* Компютърно счетоводство - 60 учебни часа

* Документационна система - 30 учебни часа

* Счетоводна практика - 20 учебни часа

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Общ брой часове: 320 учебни часа

 

В Пълния курс по счетоводство се изучават:

Освен посочените по-горе модули, също и: * Търговско счетоводство, * Счетоводна практика - разширено изучаване, * Бюджетно счетоводство, * Застрахователно и осигурително счетоводство, * Финансов и данъчен контрол, * Финансово - икономически анализ и контрол, * Осчетоводяване на външно-търговски сделки, * Английски език за счетоводители, * Статистика за счетоводители, * финанси, и други.

Разгледайте съдържанието на всички включени модули на тази страница: Изучавани модули в курса по Счетоводство, трета степен на професионална квалификация

Материалът е представен по един много интересен и пълноценен начин - и Ви позволява да погледнете от практическата и ежедневна страна на нещата. Включени са полезни допълнения - като например: В модула по ЗБУТ сме включили изискванията за безопасна работа с компютър, или какво конкретно можем да направим, за да се изморяваме най-малко като работим.

Специално внимание се отделя на компютърното счетоводство - или, работата със счетоводен софтуер - която е задължителна за съвременния счетоводен и технически персонал.

НОВО: Включихме и обучение с програма, обработваща ведомости, болнични  и заплати: ТРЗ!

НОВО: Включихме и обучение по 4 различни счетоводни софтуера, които са сред най-използваните в страната ни днес.

НОВО: Регистрирайте се за Демонстрационния ни курс по счетоводство, за да разгледате видео уроците в курса, възможностите на виртуалната класна стая, и интерактивните счетоводни бланки (фактури, протоколи, отчети и други), които ще попълвате. Те са идентични на хартиените, но ако допуснете грешка - ще бъдете уведомени.

НОВО: Вече може да се включите и САМО в модула Компютърно счетоводство! Предлагаме индивидуално обучение, с продължителност от 1 месец, и лекторът ще работи индивидуално с Вас. Таксата е 340 лв.

Провеждаме обучения за учителиСчетоводният ни курс е много успешен, и сред най-търсените ни обучения. Той е максимално приближен до това, което се случва ежедневно в счетоводната кантора. Провежда се онлайн/дистанционно, като организираме и присъствени часове с учител при сформиране на група (София, Пловдив, Варна, Бургас, Казанлък). Ще работите с "Учебна фирма", която има - за своите учебни цели - персонал, инвентар, материали, помещения и други активи и пасиви. След приключването на своето обучение, Вие ще знаете, и ще можете да работите като счетоводител!

0897 948 215,     02/437 38 85,

( 82 Votes )

Изпратете ни запитване

Изпратете ни запитване, свързано с обученията, които предлагаме. Ние отговаряме бързо!

Задължително *

>'l

  Refresh Captcha  
 

Какъв документ ще получа при завършване на обучението си?


 

Ще получите Държавна диплома - Свидетелство за професионална квалификация, с придобиване на трета степен на професионална квалификация по професия "Оперативен Счетоводител". Това е най-високата степен на професионална квалификация, която можете да получите по професията. Документът е същият, какъвто бихте получи и от професионалните гимназии/икономическите техникуми/ при завършване на специалността по оперативно счетоводство. Свидетелството е с воден знак на МОН, и може да се превежда и легализира.Свидетелство за професионална квалификация - курс Оперативно Счетоводство

Допълнително, бихме могли да Ви издадем безплатно и Europasss certificate на английски език.

 

Ако се обучавате по част от професията - ще получите Удостоверение за професионално обучение по част от професията. То също е с воден знак на МОН, формат А4. При желание от Ваша страна ще Ви издадем безплатно и Europass Certificate на английски език.

Удостоверение за Професионално Обучение по част от професията

За кого е подходящ този курс?


 

За всеки, който има интерес към изучаването на една специфична и много логична наука с широко приложение.

  • Ако желаете да започнете работа в сферата на администрацията, или да бъдете сътрудник в счетоводна къща - тогава обучението в този курс ще Ви отвори много врати.
  • Ако имате собствен бизнес, и получавате периодично отчети от Вашия счетоводител, но не сте напълно сигурни как да си ги разтълкувате - курсът по счетоводна отчетност ще Ви е несъмнено от полза. (Препоръчваме Ви обучение по Част от професията на Счетоводителя)
  • Ако желаете да работите в бъдеще като Главен Счетоводител, или да си отворите собствена счетоводна къща: Необходимо Ви е да притежавате завършена Трета Степен на Професионална Квалификация по този курс, както и да имате 8 годи стаж като Оперативен Счетоводител. Своя стаж може да съберете преди, по време на, или след обучението си.

За да Ви помогнем да бъдете успешни в работата си, в курса по оперативно счетоводство ще се спрем в детайли на всичко, което се използва в практическата работа на счетоводителя. Започваме от "основите" с модула "Теория на счетоводството",  и надграждаме с останалите модули като "Счетоводство на предприятието", "Търговско счетоводство", "Документационна система", компютърно счетоводство и Счетоводна практика, и още.

В курса по счетоводство ще се научим на много практически неща: да боравим със счетоводните сметки, да осчетоводяваме реални фактури, да изготвяме справки и отчети - ДДС, Отчет за Дохода, Баланси,  да използваме счетоводен софтуер, и още.


Как, Кога и Къде се провежда счетоводният курс?


Провеждаме обучения за учителиКурсът по счетоводство се провежда в дистанционна (он-лайн) форма за хора от цялата страна. Регистрирайте се за Демо курса по счетоводство, за да разгледате видео уроците, класната стая, интерактивните счетоводни бланки за попълване, и още.

Провеждаме обучения за учителиВижте следващите начални Дати на курса по Оперативно Счетоводство

( 82 Votes )

 

Нашите учебни кабинети

 

За да се включите в курса - моля свържете се с нас:


Изпратете ни запитване

Изпратете ни запитване, свързано с обученията, които предлагаме. Ние отговаряме бързо!

Задължително *

>'l

  Refresh Captcha  
 

 

Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД,

0897 948 215, 02/437 38 85 ,

 

Вижте още:

51

 

...::: Валидиране :::...

Имате професионален опит, а нямате документ? Искате ли да се явите само на изпит, без да участвате в курс, за да получите документ за Професионалните си умения?

Пишете ни за кой курс се интересувате, и ще Ви изпратим условията за Валидиране.

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 47 теми с  1, 2 или 3 Кредита, съгл. Наредба 15/22.07.2019, в присъствена,  или неприсъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

Програмиране за ДЕЦА

Регистрирайте се за БЕЗПЛАТНИЯ курс за деца на www.Programiram.com.

Курсове по програмиране за деца и юноши

Програмиране за деца: Допълнителна информация
Joomla!. XHTML and CSS.