Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Начало Курс Оперативно СЧЕТОВОДСТВО

 

Курс "Оперативно счетоводство"


Провеждаме обучения за учители

Знаете ли, че като част от нашия курс по Оперативно счетоводство сме включили не една, а цели 5 от най-активно използвани в страната ни счетоводни програми!

Провеждаме обучения за учителиНие сме лицензирани от НАПОО към МОН, и издаваме документ с воден знак на Министерството на Образованието и Науката (МОН): Вижте по-долу на тази страница!

 

Дистанционно обучение - курс счетоводство, с ваучер по ОП АЗмога повече - от лицензиран доставчик на услуги

Курсът провеждаме в следните 2 форми на Обучение:


Провеждаме обучения за учителиСъкратен курс: Обучение по част от професията

Провеждаме обучения за учителиПълен курс на обучение (За Трета Квалификационна Степен)

 


 

Най-често задаваният въпрос е: Каква е разликата между двата курса?

Провеждаме обучения за учителиСъс съкратения курс по Оперативно счетоводство, Вие ще: се научите да осчетоводявате сметки и фактури, ще работите с ТРЗ софтуер, ще работите със счетоводен софтуер. Ще знаете и ще можете да работите фирмено счетоводство. Ще имате правото да започнете работа като оперативен счетоводител.

Провеждаме обучения за учителиС Пълния курс на обучение: Освен описаните дейности за съкратения курс, Вие ще получите ПРАВОСПОСОБНОСТТА да си отворите своя собствена счетоводна къща, или да бъдете главен счетоводител, както и да подписвате годишните счетоводни отчети на фирмите. Необходимо е да имате 8 години стаж като Оперативен счетоводител, съгласно Закона за Счетоводството. Добрата новина е, че този стаж може да съберете преди обучението си, по време на обучението си, или след него.

( 68 Votes )

Какво се изучава в курса по счетоводство?


 

Съгласно държавните образователни изисквания, съгласно които се провежда курсът, са застъпени 3 раздела:

1. Обща задължителна професионална подготовка: В този раздел се изучават общозадължителните модули за всички бъдещи специалисти в областта на администрацията и икономиката, които ще получат най-високата, трета степен на професионална квалификация по съответната професия.

Това са Модули като Здравословни и безопасни условия на труд, Микро и Макроикономика и други.

Материалът в тях е представен по един много интересен и увлекателен начин - и Ви позволява да погледнете от практическата и ежедневна страна на нещата. Включени са полезни допълнения - като например: В модула по ЗБУТ сме включили изискванията за безопасна работа с компютър, или какво конкретно можем да направим, за да се изморяваме най-малко като работим.

 

2. Отраслова професионална подготовка: В този раздел се изучават модули като Теория на счетоводството, чужд език по професията, основи на правото, мениджмънт и маркетинг, финанси и други. Към обучението отново е подходено по интересен и интерактивен начин, като са предвидени видео уроци в допълнение на теоретичните и практическите задания.

 

3. Раздел "Специфична професионална подготовка": В този раздел се изучават отделните клонове на науката Счетоводство: Това, както споменахме по-горе, са Счетоводство на предприятието, бюджетно и банково счетоводство, търговско счетоводство, управление на финансите на предприятието, финансов и данъчен контрол и други, финансов анализ на документите на предприятие. Специално внимание се отделя на компютърното счетоводство - или, работата със счетоводен софтуер - която е задължителна за съвременния счетоводен и технически персонал.

НОВО: Включихме и обучение с програма, обработваща ведомости, болнични  и заплати: ТРЗ!

НОВО: Включихме и обучение по 5 различни счетоводни софтуера, които са сред най-използваните в страната ни днес.

Отделихме сме специално внимание, за да направим курса възможно най-близък до реалната среда.

Ще попълвате фактури, протоколи и отчети за "учебната фирма" по същия начин, както бихте го направили в офиса на една счетоводна къща!

( 68 Votes )

 

Какъв документ ще получа при завършване на обучението?


 

Ще получите Държавна диплома - Свидетелство за професионална квалификация, с придобиване на трета степен на професионална квалификация по професия "Оперативен Счетоводител". Това е най-високата степен на професионална квалификация, която можете да получите по професията. Документът е същият, какъвто бихте получи и от професионалните гимназии/икономическите техникуми/ при завършване на специалността по оперативно счетоводство. Свидетелството е с воден знак на МОН, и може да се превежда и легализира.Свидетелство за професионална квалификация - курс Оперативно Счетоводство

Допълнително, бихме могли да Ви издадем безплатно и Europasss certificate на английски език.

 

Ако се обучавате по част от професията - ще получите Удостоверение за професионално обучение по част от професията. То също е с воден знак на МОН, формат А4. При желание от Ваша страна ще Ви издадем безплатно и Europass Certificate на английски език.

Удостоверение за Професионално Обучение по част от професията

За кого е подходящ този курс?


 

За всеки, който има интерес към изучаването на една специфична и много логична наука с широко приложение.

  • Ако желаете да започнете работа в сферата на администрацията, или да бъдете сътрудник в счетоводна къща - тогава обучението в този курс ще Ви отвори много врати.
  • Ако имате собствен бизнес, и получавате периодично отчети от Вашия счетоводител, но не сте напълно сигурни как да си ги разтълкувате - курсът по счетоводна отчетност ще Ви е несъмнено от полза. (Препоръчваме Ви обучение по Част от професията на Счетоводителя)
  • Ако желаете да работите в бъдеще като Главен Счетоводител, или да си отворите собствена счетоводна къща: Необходимо Ви е да притежавате завършена Трета Степен на Професионална Квалификация по този курс, както и да имате 8 годи стаж като Оперативен Счетоводител. Своя стаж може да съберете преди, по време на, или след обучението си.

За да Ви помогнем да бъдете успешни в работата си, в курса по оперативно счетоводство ще се спрем в детайли на всичко, което се използва в практическата работа на счетоводителя. Започваме от "основите" с модула "Теория на счетоводството",  и надграждаме с останалите модули като "Счетоводство на предприятието", "Търговско счетоводство", "Документационна система", компютърно счетоводство и Счетоводна практика, и още.

В курса по счетоводство ще се научим на много практически неща: да боравим със счетоводните сметки, да осчетоводяваме реални фактури, да изготвяме справки и отчети - ДДС, Отчет за Дохода, Баланси,  да използваме счетоводен софтуер, и още.


Как и къде се провежда курсът по Счетоводство?


 

Провеждаме обучения за учителиКурсът по счетоводство се провежда в дистанционна (он-лайн) форма за хора от цялата страна.

Провеждаме обучения за учителиПрисъствени са обученията по ОП "Ваучери за заети лица". Считаме, че можем да Ви предложим включване в група и обучение при нас, за градовете СОФИЯ, БУРГАС, ВАРНА, ПЛОВДИВ, КАЗАНЛЪК. За останалите населени места предлагаме (он-лайн) обучение.

Вижте примерен график за разпределяне на учебните часове, когато обучението е в присъствена форма.

( 68 Votes )

 

Нашите учебни кабинети

 

 

Вижте

следващите начални Дати

на курса по Оперативно Счетоводство

 

 

Как да се запиша?


 

e-buletin_AZ_MOGA

Ако желаете да се включите в курса срещу заплащане, моля свържете се с нас.

 

( 68 Votes )

 

Вижте още:


За контакти с Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД:

0897 948 215

02/437 38 85

С уважение,

екипът на Kursove123.com

51

 

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 28 обучения съгл. Наредба 12/01.09.2016, в присъствена, дистанционна, или частично присъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

ОБЯВЕНИ ДАТИ ЗА ОБУЧЕНИЯ ЗА УЧИТЕЛИ С КРЕДИТИ

17.02.2018г. - гр.София

Предстоящи обучения

ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ

1. Оперативно счетоводство - 21.02.2018 г.

2. Електронна търговия - 22.02.2018 г.

3. Бизнес Администрация - 22.02.2018г.

4. Икономика и мениджмънт - 22.02.2018г.

5. Системно програмиране - 27.02.2018 г.

ОБУЧЕНИЯ ЗА УЧИТЕЛИ С КРЕДИТИ

Кликнете тук: 17.02.2018г. - гр.София

Програмиране за ДЕЦА

Регистрирайте се за БЕЗПЛАТНИЯ курс за деца на www.Programiram.com.

Курсове по програмиране за деца и юноши

Програмиране за деца: Допълнителна информация
Joomla!. XHTML and CSS.