Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Начало ОП "АЗ МОГА ПОВЕЧЕ"
Печат Е-поща
Безплатно Обучение с Ваучери - 4.0 out of 5 based on 85 votes


Безплатно обучение с Ваучери по АЗ МОГА

АКТУАЛНО !!! 

( 85 Votes )

Курс по счетоводство в онлайн форма на обучениеПоради големия интерес към безплатните курсове с ваучери по програмата е удължен срокът на текущата "вълна" с една календарна година - до 31.08.2015 г. Вижте следващите ни дати за стартиране на обученията.

Курс по счетоводство в онлайн форма на обучение  Ако вече сте получили своето УВЕДОМЛЕНИЕ от Бюрото по труда за включване в безплатен курс- вижте какво да направите.

Курс по счетоводство в онлайн форма на обучение Вижте тук актуална информация за: Информация за курса по Английски език, Дати за курса по Икономика и Мениджмънт, Информация за курса по Счетоводство,  курс Компютри

( 85 Votes )

На тази страница ще намерите информация за програмата "Аз Мога Повече"/2012-2014 г/: Какво представляват те, как да кандидатствате, за да получите ВАШИТЕ Ваучери за безплатно обучение по Ключова компетентност или професия, кога да подадете документи в Бюрото по труда.

 Безплатен информационен бюлетин за АЗ МОГА ПОВЕЧЕ и нашите курсове по програмата

За да Ви уведомим безплатно по и-мейла или по  телефона за актуалните новини , свързани с програмата, и с предлаганите възможности за безплатно ДИСТАНЦИОННО обучение по програмите, се або ни райте за безплатния ни електронен бюлетин.

 


Накратко за програмата

ОП "Развитие на човешките ресурси" и текущата към нея схема "АЗ МОГА ПОВЕЧЕ" предлага отлична възможност на всеки, който иска да се обучава, да го направи Безплатно. Програма "Аз Мога Повече", която е продължение на програма "Аз Мога", е удължена до 31.08.2015г.

За да имате достъп до безплатен курс трябва да подадете 4 броя документа  в Дирекция Бюро по труда по местоживеене. Това са копие от Вашата диплома, копие от Вашата лична карта и още 2 документа - по образец. Това са: Заявление за включване в обучение и Декларация за схемата и Декларацията за идентичност на имената./При необходимост - ако има грешка в някой от документите, или сте си променили името - след сключване на граждански брак/. Абонирайте се за нашия безплатен електронен бюлетин и ще Ви уведомим ако настъпят текущи промени и актуализации, свързани с програмата.  Ако се налага - ще представите удостоверение за временно пребиваване в дадения град, ако адресът Ви се различава от този по лична карта. Например - ако Вие сте работещ студент, учите в София, но адресът Ви по лична карта е в гр.Плевен, и искате да кандидатства за безплатно обучение в гр.София, тогава ще трябва да представите в Бюрото по труда такова удостоверение за временно пребиваване/или да си смените личната карта/.

( 85 Votes )

АКТУАЛНО !!!


- Ако вече сте получили своето УВЕДОМЛЕНИЕ от Бюрото по труда за включване в безплатен курс- вижте какво да направите.

- Актуално: Информация и дати за участие в курса по Английски език

Дати за курса по Икономика и Мениджмънт

Информация за курса по Счетоводство

- Вече предлагаме и Обучение по Немски език!


Kaкво следва след като подам документи в ДБТ?

След като подадете документи в ДБТ, трябва да изчакате известно време да получите писмо от тях. До 5 работни дни след получаването на писмото трябва да отидете до Бюрото по труда, и от там да си получите официалното Уведомление, че сте одобрени за курса. С това уведомление в срок от 1 месец си избирате Център за Професионално Обучение, който да проведе Вашето обучение.

 

Как да изберете ЦПО - Доставчик на Обучение?

Необходимо е да се свържете с Доставчик на услугата - ЦПО, и да разберете дали графикът, който Ви предлага Центърът, Ви устройва. За присъствените курсове това невинаги е напълно възможно, но не се безпокойте излишно. Програмата Ви дава възможност на до 20% отсъствие от занятията. Ако се спрете на дистанционен вариант за Вашето обучение, както Ви предлагаме ние, проблемът с неудобните часове за посещение на занятията на практика отпада.  

След като се спрете на даден ЦПО, той ще Ви подпише и подпечата отрязъка от уведомлението. Подписания отрязък отново трябва да върнете в ДБТ. В някои Бюра по труда имат изискване, че лично одобреният кандидат трябва да върне отрязъка, а в други ДБТ приемат и от друго лице. Но това не е толкова съществено. Междувременно, ще подпишете Договор с Обучаващата институция, който регламентира протичането на обучението, и ангажиментите, които Вие и те поемате. 7 дена преди началото на Вашето обучение, можете да получите своя поименен Ваучер от ДБТ.

 

Важно: В едномесечен срок след като си вземете Уведомлението е необходимо да си изберете  Център за Професионално Обучение, към който да изкарате курса. А НЕ да започнете  курса! Центърът може да насрочи началната дата на курса по-далеч във времето, в зависимост от това как се разберете. 

( 85 Votes )

От къде се вземат документите за кандидатстване?

Ето новите образци на Заявлението и Декларацията, и Декларацията за идентичност на имената които е необходимо да попълните и подадете в Бюрото по труда. На тази страница ще намерите и полезни и актуални съвети от нашите експерти, често задавани въпроси, които ще Ви помогнат да се ориентирате по-лесно, както и кодовете по СППОО - които ще са Ви необходими за попълване в Заявлението.

 

АКТУАЛНО !!!


- Вече предлагаме общо 15 дистанционни и интерактивни специалности и курсове - разгледайте всички наши предложения.

Ако вече сте получили своето УВЕДОМЛЕНИЕ от Бюрото по труда за включване в безплатен курс - вижте какво да направите.

- Удължава се срокът на програмата - до 31.08.2015г.

- Актуално: Информация за курса по Английски език

Дати за курса по Икономика и Мениджмънт

Информация за курса по Счетоводство


 Кой може да получи Ваучер?

Ваучери по тази програма могат да получат:

  • работещите по трудово правоотношение и
  • работещите като самонаети.

Не могат да получат ваучери по тази програма:

  • работещите в държавната и местната администрация, в съдебната система, в системата на народната просвета, на МВР и на МНО;
  • безработните, неработещите студенти, неработещите пенсионери.

Безработните лица, или лицата на непълно работно време могат да получат своите ваучери - но по програми "Адаптивност" и "Развитие"

 

Какви обучения можете да преминете безплатно?

По оперативна програма “Аз мога ПОВЕЧЕ” можете да получите общо 2 Ваучера за обучение - 1 ваучер за Професионална квалификация, и 1 - за ключова компетентност. 

  • Професионална квалификация по една професия от Списъка на професиите за професионално образование и обучение (с изключение на професиите от областта на горското, рибното и селското стопанство). Обучаващият се избира сам по коя професия да се обучава и дали да се обучава по цялата професия или по част от нея. В зависимост от степента на професионална квалификация и избраното обучение, и броят на учебните часове е различен.
  • Ключови компетентности по една от следните 2 ключови компетентности:

1. Общуване на чужди езици (обучението е с продължителност 300 уч.часа); - например, чуждоезиково обучение по Английски език, или Немски език.
2. Дигитална компетентост (обучението е с продължителност 45 уч.часа); - например, курс компютърна грамотност - компютърен курс.
 

( 85 Votes )

Какви дистанционни обучения предлагаме по ОП"АЗ МОГА" и "АЗ МОГА ПОВЕЧЕ"? Абонамент за безплатен е-бюлетин

 

Обученията, които към момента предлагаме в Дистан ц ионна /он-лайн/ форма можете да разгледате на страницата за безплатните курсове с ваучери. Ако желаете да Ви уведомим, когато разработим и други курсове в дистанционна форма, или - качим други Демо на курсовете на сайта - можете да се абонирате за нашия електронен бюлетин.

 

{extravote 1)

Вижте още:

 

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 28 обучения съгл. Наредба 12/01.09.2016, в присъствена, дистанционна, или частично присъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

Курсове за Учители

Вече и 3D Видео уроци!

    Знаете ли, че вече можете да гледате 3D образователни Видео Уроци от ... вкъщи? 3D очилата, които предоставяме, остават за Вас и след курса! Вижте повече за нашите иновативни и интерактивни 3D видео уроци!3d-video-uroci-v-onlajn-kursovete
Joomla!. XHTML and CSS.