Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Начало Курс "Търговия"
Печат Е-поща

Курс "Търговия" - код по СППОО: 3451202

Професия „Икономист" - Дистанционно обучение за хора от цялата страна

( 37 Votes )

БЕЗПЛАТЕН КУРС ПО ТЪРГОВИЯ - ПО АЗ МОГА ПОВЕЧЕ С ВАУЧЕРИКурса предлагаме безплатно с ваучер по програма Развитие на човешките ресурси.

- Побързайте и заявете веднага своето желание за ваучер и ние ще ви уведомим щом започне приемът на документи!

- Прочетете повече за - Курса по Професия „Икономист" с безплатни обучения с ваучери

БЕЗПЛАТЕН КУРС ПО ТЪРГОВИЯ - ПО АЗ МОГА ПОВЕЧЕ С ВАУЧЕРИКурса предлагаме и срещу заплащане. За платения курс - прочетете по-надолу.

 

Уважаеми читатели,

Информация за безплатния курс за бизнес сътрудник - с ваучер по европейска програмаще се радваме, ако изберете да се включите в Онлайн курса по специалност "ТЪРГОВИЯ". На тази страница ще намерите полезна информация, свързана с:

БЕЗПЛАТЕН КУРС ПО ТЪРГОВИЯ - ПО АЗ МОГА ПОВЕЧЕ С ВАУЧЕРИ организирането и провеждането на онлайн обучение/или присъствено обучение по специалността

Курс по ТЪРГОВИЯ Начините при които можете да се включите - почти безплатно в курса.

Курс по ТЪРГОВИЯ-ДИСТАНЦИОНЕН Ще придобиете ясна представа какво ще знаете и можете да работите в края на своето обучение,

Курс по ТЪРГОВИЯ в онлайн форма на обучение Вижте образеца на държавната диплома, която ще получите Вие.

 

Как можете да се включите в обучението - Безплатно?

Можете да се запишете за това обучение - почти безплатно, ако кандидатствате и сте одобрени по схема "Ваучери за заети лица" - за работещи хора. Бихте могли да се включите в обучението и срещу заплащане.

( 37 Votes )

Какво се изучава в курса по Специалност "Търговия" - код по СППОО 3451202?

Курс по ТЪРГОВИЯОсвен общоикономическите дисциплини като право/гражданско, търговско/, мениджмънт, маркетинг - в които Вие определено ще научите - много, във Вашия курс ще изучаваме още и: Организация на търговията и търговските плащания, Управление на търговията, Търговско счетоводство, и - твърде актуалното напоследък! - "Електронна търговия". Включена е и дисциплината проектен мениджмънт чрез използване на програмен продукт. Както светът на бизнеса се развива динамично и върви напред - така и нашият курс се стреми да бъде "в крак" с всичко ново и актуално. Може ли един бизнес да бъде успешен - ако не се възползва напълно от възможностите на новите технологии - които електронната търговия предлага?! В курса ще разберем детайлите.

Курс по ТЪРГОВИЯЩе се спрем на техниките за провеждане на търговски преговори, и кои търговски похвати да използваме, за да убедим клиентът от другата страна да ни се довери, и да закупи от нас?

Курс по ТЪРГОВИЯЩе придобиете умения за управление на Търговия на едро и дребно, Изграждане на магазинна мрежа, Търговски центрове. Управление на продажбите и други. Ще подготвим икономически анализ на дейността на търговско предприятие!

 

Важно: Ако желаете да надградите своята професионална квалификация:


Ако вече имате завършени някоя от следните специалности: "Финансов отчетник", „Сътрудник в бизнес услуги" и „Сътрудник в малък и среден бизнес" - и имате втора степен на професионална квалификация; или „Касиер", „Калкулант" и „Снабдител" - и имате придобита първа степен на професионална квалификация, тогава Вие Можете да надградите своята професионална квалификация - до Трета степен - по специалност "Търговия". Свържете се с нас, и ни изпратете своето свидетелство - за да определим заедно кои дисциплини е необходимо да включим във Вашата учебна програма, за да се дипломирате по професия "Търговия".

 

Какъв документ ще получа след приключване на обучението?

Ще получите Държавна диплома - Свидетелство за професионална квалификация, Свидетелство за професионална квалификация - курс счетоводствос придобиване на трета степен на професионална квалификация по професия "Икономист", специалност "Търговия". Това е най-високата степен на професионална квалификация, която можете да получите по професията. Свидетелството е с воден знак на МОН, и може да се превежда и легализира.

Допълнително, бихме могли да Ви издадем безплатно и Europasss certificate на английски език.

При заплащане на такса от 650 лв., ще получите удостоверение за професионално обучение. Курса е онлай, като можете да се включите по всяко време, без изчакване на група, продълнителност от 1 месец.

( 37 Votes )

За записване:

0897 948 215, 02/437 38 85,

97

Вижте още:

 

...::: Валидиране :::...

Имате професионален опит, а нямате документ? Искате ли да се явите само на изпит, без да участвате в курс, за да получите документ за Професионалните си умения?

Пишете ни за кой курс се интересувате, и ще Ви изпратим условията за Валидиране.

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 47 теми с  1, 2 или 3 Кредита, съгл. Наредба 15/22.07.2019, в присъствена,  или неприсъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

Програмиране за ДЕЦА

Регистрирайте се за БЕЗПЛАТНИЯ курс за деца на www.Programiram.com.

Курсове по програмиране за деца и юноши

Програмиране за деца: Допълнителна информация
Joomla!. XHTML and CSS.