Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Начало Новини БЛОГ Категория: Професионални Обучения с Ваучери Онлайн уроци по бизнес – вашата формула за успех!
Печат Е-поща

Онлайн уроци по бизнес – вашата формула за успех с курса по "Икономика и Мениджмънт"!

 

Независимо дали ни харесва или не, живеем в комерсиален свят. В този смисъл детайлните познания, които придобиват нашите курсисти в дистанционния курс по икономика и мениджмънт са ни нужни не само в професионален, а и в личен план.

Нашият център за професионално обучение ви предлага лесна, достъпна и реално работеща възможност да повишите значително квалификацията си и да бъдете по-успешни в работата и формирането на семейния си бюджет. Дистанционният ни курс по икономика и мениджмънт ви позволява единствено чрез регистрация, потребителско име и парола да получите възможност да се запознаете с доказано работещите стратегии и най-новите насоки, в които се развиват мениджмънтът и икономиката. Ето само част от областите, в които едно обучение от доказани професионалисти ще ни бъде полезно:

 

  • Ако искаме да заемаме по-висок пост в компанията, в която работим, разбира се е нужно да можем да разработим бизнес план и бизнес проект. Може би на пръв поглед изглежда проста работа, но съвсем не е така.
  • Дори и да искате да старирате собствен проект, имате нужда да го разработите в детайли, представяйки всички специфики в икономически и мениджърски аспект пред финансовата институция, от която очаквате финансиране. Същата парадигма важи в пълна сила и за печелившите стратегии за спечелване на регионални, национални и европейски проекти.
  • Като част от мениджърските структури на компанията, в която работим, можем да управляваме работата на служителите си, като анализираме как да оптимизираме задачите и резултатите им. Още по-полезни за себе си и работодателите си бихме били, ако оперираме свободно със счетоводен софтуер и офис пакета на Microsoft 2010.
  • Курсът на обучение, от който ви предлагаме да станете част, ще ви позволи да анализирате финансовото състояние на фирмата, в която работите, и да набележите стратегическите цели и предизвикателствата, които стоят пред нея. По този начин ще имате реална представа дали да се включите в определен проект и какви са шансовете да го превърнете в печеливш.

Формата на обучение в курса по икономика и мениджмънт, която предлагаме на вашето внимание, е дистанционна. Стига да се регистрирате при нас, ще имате възможност да учите където, когато и както искате, използвайки единствено потребителското си име и парола. Веднъж или два пъти седмично ще можете да присъствате (интерактивно, разбира се) на онлайн урок на квалификациран преподавател, съчетан с реална работа с другите колеги от вашата група.

Можете да се включите в курса и срещу Ваучер в присъствена форма на обучение, издаден от Бюрото по Труда, по ОП "Ваучери за заети лица".

 

За контакти:

02/ 437 38 85

0897 94 82 15

134


 

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 47 теми с  1, 2 или 3 Кредита, съгл. Наредба 15/22.07.2019, в присъствена,  или неприсъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

 


Предстоящи обучения

I. ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ

1. Курс Оперативно счетоводство - 09.10.2023 - 1200 лв.

2. Курс ТРЗ и Личен Състав - 09.10.2023 - 650 лв.

 

Начална дата - без чакане на група:

3. Курс Помощник-възпитател в отглеждането на деца: 500 лв.

4. Курс ДОМАКИН в ДГ: 600 лв.

5. Курс Бизнес-администрация: 650 лв.

6. Курс Икономика и мениджмънт: 650 лв.

7. Курс Застрахователно дело: 650 лв.

8. Курс Банково дело: 650 лв.

9. Курс Търговия: 650 лв.

10. Курс Малък и среден бизнес: 650 лв.

11. Курс Продавач-консултант: 650 лв.

12. Курс Търговски представител : 650 лв.

13. Курс Камериер: 300 лв.

14. Курс Компютърна грамотност/Текстообработване: 300 лв.

 

II. ОБУЧЕНИЯ ЗА УЧИТЕЛИ С КРЕДИТИ

За дати: моля свържете се с нас: 0897 948 215, 02/437 38 85

Програмиране за ДЕЦА

Регистрирайте се за БЕЗПЛАТНИЯ курс за деца на www.Programiram.com.

Курсове по програмиране за деца и юноши

Програмиране за деца: Допълнителна информация

Вече и 3D Видео уроци!

Знаете ли, че вече можете да гледате 3D образователни Видео Уроци от ... вкъщи? 3D очилата, които предоставяме, остават за Вас и след курса! Вижте повече за нашите иновативни и интерактивни 3D видео уроци!3d-video-uroci-v-onlajn-kursovete
Joomla!. XHTML and CSS.