Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Начало Английски език
Печат Е-поща

Ако имате желание да придобиете или да обогатите знанията си в областта на чуждите езици, имате възможност да го направите в курса по Английски език, който предлагаме.

Обучението предлага възможности както за съвсем начинаещи, така и за по-напреднали. Провеждаме тест за определяне на входящото ниво, за да знаете и Вие и Ние къде се намирате.

 

VIDEO-KURS-ANGLIJSKI-EZIK-VAUCHER

Знаете ли, че ...

От 15.06.2017г. в Бюрата по Труда се приемат документи за участия в обучения по ОП "Ваучери за заети лица". Ако все още не сте подали своите документи, или се чудите какъв курс да изберете погледнете нашите предложения.

 

Каква е продължителността на дистанционния курс?

Стандартният период за обучението по английски език е 6-7 месеца.


Как провеждате Вие дистанционния курс по Английски език?

 • Предлагаме Ви Записани интерактивни видео, мултимедийни и триизмерни 3D уроци - до които имате достъп 24/7 - в удобно за Вас време.
 • Часове - с преподавател на живо, вечер от 18.30 часа., или през уикенда.

 

Записани интерактивни видео и мултимедийни уроци

Курс по счетоводство в онлайн форма на обучениеПрез цялата седмицакогато на вас Ви е удобно, без фиксиран час, Вие можете да влезете в своя профил със своето потребителско име и парола, и да прегледате интерактивните видео 2D и 3D уроци и упражнения, които сме подготвили за Вас. Кадър от видео урок можете да намерите на тази страница. Тях можете да преглеждате колкото пъти желаете. Интерактивните видео уроци, които Ви предлагаме, Ви дават възможност да чуете обяснението отново и отново, докато се почувствате спокойни, че сте усвоили материала.

 • Да се упражнявате с интерактивните мултимедийни тестове
 • Отскоро въведохме, за първи път в Български Център за Професионално Обучение - и невероятните 3D триизмерни видео уроци! Почувствайте преживяването от собствения си дом! От нас ще получите и специални 3D очила, които ще останат за Вас и след края на курса.
 • За любителите на по-традиционните методи на обучение - не сме пропуснали и диктовките
 • Място за дискусии по материала с останалите хора от курса
 • И - още нещо, което ще запазим в изненада само за нашите записали се курсисти.

Часове - с преподавател на живо, вечер през седмицата - или през уикенда

kurs-anglijski-vaucher-azmogapoveche

Курс по счетоводство в онлайн форма на обучение

Веднъж в седмицата - вечер ако е през седмицата, или през уикенда - Вашата група се събира заедно с преподавателя - за провеждане на урок на живо, онлайн, в нашата Виртуална класна стая. Вие ще знаете предварително до края на курса датите и часовете за провеждането на онлайн уроците, за да можете да си освободите останалите ангажименти. По време на онлайн уроците се:

Акцентира на говоримия английски език - за да може всеки да вземе участие в курса.

 • Преподавателят  преподава учебния материал, който не е усвоен от повечето хора в групата
 • Разглеждат се най-често допусканите грешки, които затрудняват обикновено нас - като изучаващи английския език като чужд
 • Проверява се домашното - когато има такова

kurs-anglijski-ezik-vaucher-dostavchik-obuchenie

Занятията са изключително интересни и полезни. За Вашето участие са Ви необходими слушалки и микрофон, и добър достъп до Интернет. /Нормален, без допълнителни изисквания/

( 186 Votes )

Какъв документ ще получа след края на моето обучение?

Макар документът да не е най-важният елемент на Вашето обучение - ние знаем, че всеки се вълнува от своята диплома. Затова, в допълнение на сертификата за владеене на език /изписан на български език/ ние  ще Ви издадем и сертификата за владеене на езика - на английски език Безплатно!

Какво друго ще получа, освен сертификата?

 • - Освен сертификата за владеене на езика, Вие ще получите и правото да се запишете в друго наше обучение, с 5% отстъпка.

 • - Ще придобиете увереността на знаещ и можещ човек, и надяваме се - желанието да продължите със своето обучение при нас.

 

Обучения по ОП "Ваучери за заети лица"

Ключови компетентности

Английски език: нива за начинаещи, и за напреднали (300 учебни часа всеки)

Немски език (300 учебни часа)

Примерен график за провеждане на занятията в курса, според изискванията на Схемата "Ваучери за заети лица"

 

За допълнителна информация:

Моля свържете се с нас:

Национален телефон за връзка: 0700 15 123

Globul: 0897 948 215

Skype: Kursove123

 

Програмиране за ДЕЦА

Регистрирайте се и пробвайте БЕЗПЛАТНО курсовете за деца на www.Programiram.com.

КОД: 3823344)

Курсове по програмиране за деца и юноши

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 28 обучения съгл. Наредба 12/01.09.2016, в присъствена, дистанционна, или частично присъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

Курсове за Учители

Вече и 3D Видео уроци!

Знаете ли, че вече можете да гледате 3D образователни Видео Уроци от ... вкъщи? 3D очилата, които предоставяме, остават за Вас и след курса! Вижте повече за нашите иновативни и интерактивни 3D видео уроци!3d-video-uroci-v-onlajn-kursovete
Joomla!. XHTML and CSS.