Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Начало Курсове
Печат Е-поща

Обучение в курс ПРОГРАМИРАНЕ (Системно програмиране)

С ваучер по схема "Ваучери за заети" или Срещу заплащане

Следваща начална дата: 06.11.2017 г.

(част 3 от 3)

Уважаеми колеги и бъдещи програмисти, софтерни разработчици, кодери,

Свидетелство за професионална квалификация - курс Програмиране

 

На тази страница:

за професията ПрограмистКолко трябва да учите, за да се дипломирате в курса? А за да успеете да се реализирате на пазара на труда?

за професията ПрограмистКак да се запишете за обучението, колко струва, как се провежда?

за професията ПрограмистКакви дипломи издаваме, и още!


към втората част на информацията за курса по програмиранеВ предишните части на статията, посветена на курса ПРОГРАМИСТ, разбрахте:

 

Колко трябва да учите, за да успеете?

Преди да Ви отговорим, е добре да уточним: Записвайки се в курса "Системен програмист", Вие се записвате, за да получите знания. Ще получите и диплома, но знанията са по-важни при тази професия.

В ИТ сектора, хората, които провеждат интервюта за работа, се интересуват почти изцяло от Вашите умения, знания и дали притежавате необходимите личностни качества, за да се впишете в техния екип.

Дипломите  и сертификатите обикновено са последното нещо, което се взема под внимание.

Затова, колко трябва да учите, за да успеете?


  • За да успеете да завършите успешно курса, и да положите успешно държавния изпит, е необходимо да посещавате редовно курса, да изпълнявате заданията и упражненията. Ако сте съвестни, ще се справите и без да полагате допълнителни усилия.
  • За да успеете да си гарантирате максимални шансове за максимално добра нова работа, ще трябва да се трудите доста по време на своето обучение! Отделяйте време, желание, мисълта Ви да е насочена към кодирането, ставайте и лягайте с мисълта как да решите практическото си задание! Този начин на учение и всеотдайност ще са Ви най-полезни.

 

Митът "програмист = гений"

Вече вероятно се досещате, че да си програмист, не е необходимо да си гений! Изисква се, обаче, широк набор от други лични качества и професионални познания. Всеотдайност. Увереност. Желание. Опит.

За да достигнете до някои софтуерни решение, може би мъничко гениалност няма да навреди ;-) Но за да започнете работа в ИТ индустрията, и за да се справяте добре на работното си място, гениалността не е изискване!

 

Какви Дипломи Издаваме при Успешно Завършване на Курса?

Ние сме лицензирани към Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение, която е подразделение на МОН. Издаваме дипломи с водния знак на МОН. Те са стандартни за цялата страна.

за професията ПрограмистПри завършване на Обучението в курса "СИСТЕМЕН ПРОГРАМИСТ", С ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ ОТ 960 УЧЕБНИ ЧАСА, и полагане на Държавен изпит, ще придобиете Свидетелство за Професионална Квалификация с професионална Насоченост СИСТЕМЕН ПРОГРАМИСТ. Третата степен е най-високата степен на професионална квалификация. Свидетелство за професионална квалификация - курс Програмиране

Следващите степени са от областта на висшето образование.

за професията ПрограмистДокументът показва Вашите познания в областта на IT сферата. издава се на Български език.

за професията ПрограмистВ допълнение, ние ще Ви издадем и EuroPass Сертификат - на английски език. Европас сертификатите са отлично допълнение към Вашата професионална автобиография. Можете да ги използвате, когато кандидатствате за работа при чуждестранни работодатели или там, където се изисква да подадете документи и на английски език.

за професията ПрограмистАлтернатива на Свидетелството за Професионална Квалификация, е Удостоверението за Професионално Обучение. Този документ издаваме, ако завършите част от модулите в курса. Необходимо е да притежавате достатъчно задълбочени знания по част от материята, за да сте конкурентноспособни на трудовия пазар.

за професията ПрограмистАко имате въпроси, свързани с различията в издаваните от нас документи: Можете да се свържете с нас за допълнителна информация.

И двата документа са легитимни, притежават водния знак на МОН. Ще Ви помогнат в намирането на нова работа. Могат да бъдат превеждани и легализирани. И най-вече, ще обогатят Вашите знания в областта на програмирането и IT сектора.

 

 

 


Кой е най-добрият момент, за да започнете да се обучавате за IT специалист?


Най-добрият момент беше когато бяхте на 8-9 г. Следващият най-добър момент е СЕГА! Учудвате ли се? Изучаването на програмиране е подобно на изучаване на чужд език. Още в детската градина децата се учат да четат и пишат, да се изразяват, да преразказват, а в някои училища вече ги учат и да програмират...

Затова, Ви съветваме:

за професията ПрограмистАко имате интерес, се запишете на курса по програмиране в присъствена форма още сега. Вижте как да се включите срещу Ваучер.

за професията ПрограмистАко не можете, или не желаете да използвате Ваучер: Вижте как да се включите срещу заплащане


Ако имате желание да помогнете на своето дете, внуче, племенниче да развие своето логическо мислене, и да навлезе неусетно в новия дигитален свят, можете да го запишете на Интерактивните онлайн обучения по програмиране за деца  и юноши на https://www.programiram.com/


Програмният език е новият език на света. С помощта на нашите лектори и професионалисти, Вие ще се справите с усвояването на този нов език!

За връзка с нас:

02/437 38 85

0897 948 215,


към предната част на статията за курса по програмиранеВ Предишната статия, посветена на курса по Системно програмиране, с придобиване на Трета Степен на Професионална Квалификация, говорихме за:

за професията ПрограмистКакво се включва в нашето обучение по професия "Системен програмист" (Програмист).

за професията ПрограмистКурсът присъствен ли е, или дистанционен?

за професията Програмист "програмист = гений" - истина или мит?

 

Вижте още:

Информация за програмата за обучения с ваучери на заети лица (информация, кандидатстване, и други) и    специализиран сайт за тази програма: http://vaucheri-za-zaeti.com/

Примерни графици за учебни часове в присъствено обучение по специалност "Системно програмиране"

Какво представлява дистанционното обучение

 

 

Актуална информация за програмата

 

Интересувате се от курс по програмиране за Вашето дете или юноша?

Разгледайте възможностите за обучения за по-малките кодери:

Интерактивни Онлайн курсове по програмиране за деца и юноши, от Programiram.com


 

...::: Валидиране :::...

Имате професионален опит, а нямате документ? Искате ли да се явите само на изпит, без да участвате в курс, за да получите документ за Професионалните си умения?

Пишете ни за кой курс се интересувате, и ще Ви изпратим условията за Валидиране.

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 47 теми с  1, 2 или 3 Кредита, съгл. Наредба 15/22.07.2019, в присъствена,  или неприсъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

Програмиране за ДЕЦА

Регистрирайте се за БЕЗПЛАТНИЯ курс за деца на www.Programiram.com.

Курсове по програмиране за деца и юноши

Програмиране за деца: Допълнителна информация
Joomla!. XHTML and CSS.