Център за Вашето Дистанционно Професионално Обучение
Център за Професионално Обучение и курсове
real estate company logo
Начало Новини БЛОГ Категория: Професионални Обучения с Ваучери 3D лекции – модерната форма на обучението по маркетинг
Печат Е-поща

3D лекции – модерната форма на обучението по маркетинг и икономика!


3d видео лекции на курсове123 Може би до скоро сте смятали 3 D технологията за нововъведение, което служи просто за забвление? Време е да се разделите с тази заблуда! Триизмерното видео заснемане вече далеч не е част само от сферата на развлеченията. В този формат ние снимаме и материали, които са предназначени за образованието и бизнеса.

 

Център за професионално обучение към „Матев-строй” ЕООД е една от първите фирми в България, които предложихме на своите клиенти уроци по маркетинг, мениджмънт и икономика в триизмерен формат. Уроците са заснети с помощта на най-модерните съвременни технологии. За да ги гледате адекватно, ние ви предоставяме специални 3 D очила (които след курса остават за Вас).

Иновативната форма на нашите видео уроци далеч не е тяхното най-голямо предимство! Да, ние се стараем те да са поднесени атрактивно и се радваме, че на нашите учащи се харесва възможността да видят преподавателят в три измерения - сякаш буквално влиза в техния дом. Но за нас е далеч по-важно качеството на преподаването.

Ето защо ние работим само с квалифицирани преподаватели, с практически опит в сферата, в която преподават. Нашите обучителни програми по различните професионални направления - Курс "Системно програмиране", Курс Бизнес-администрация, Курс Оперативно счетоводство, Курс Електронна търговия, Курс Икономика и мениджмънт и други, са съобразени с всички образователни изисквания, а завършилите успешно курса получават свидетелство за професионална квалификация!

Нашите курсове покриват целия спектър от теми, които могат да са необходими за подготовката на един успешен мениджър. Следвайки нашата програма, Вие ще се научите как да се справите с бизнес планирането, съзадаването на успешни стратегии и работещи маркетингови програми. Ще се подготвите за излизането от кризисни ситуации и справянето с различни проблеми. Ще има много примери от практиката и реални казуси.

Ако все пак прецените, че 3D не е подходящият формат за вашите лекции, ние предлагаме и уроци в стандартна 2D видео форма.

При това уроците на запис (независимо дали дву или три измерни), далеч не изчерпват нашето обучение. Веднъж или два пъти седмично организираме витруална лекция с учител на живо, на която можете да присъствате в реално време пред компютъра си. Можете да се включите заедно с останалите курсисти и с помощта на обикновен микрофон и слушалки да дебатирате различни казуси, да решавате маркетинг задачи и да задавате въпроси, касаещи учебния материал.

За ваше удобство и улеснение, нашият Център за Професионално Обучение работи с Агенцията по заетостта и с ваучери за обучение по програмата "Ваучери за заети лица" за допълнителна квалификация на работещи на трудов договор.

Не се колебайте да ни се доверите!

 

*** 02/ 437 38 85

*** 0897 948 215

 

*Вижте нашите професионални обучения с ваучери

*Вижте повече за нашите 3D уроци за курсовете, и за очилата, които предоставяме безплатно

*Вижте повече за ОП "Ваучери за заети лица"

*Възползвайте се от нашата безплатна услуга: абонамент за @-бюлетин за новостите по програмата "Ваучери за заети лица" и курсовете.

*Ако имате въпроси относно обучения по ОП "Ваучери за заети лица" ни се обадете на някой от горепосочините телефони за връзка или ни пишете на имейл:

 

Уважаеми УЧИТЕЛИ,

Предлагаме Ви 53 обучения с  1,2 или 3 Кредита, съгл. Наредба 15/22.07.2019, в присъствена,  или неприсъствена форма на обучение. За връзка с нас: тел.0897 948 215 - г-жа Светла Матева.

Безплатно включване по проект КПРПС

 


Предстоящи обучения

ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ

1. Курс Оперативно счетоводство - 21.09.2020 и 09.11.2020;

2. Курс ТРЗ и Личен Състав -09.11.2020г.

3. Курс Помощник-възпитател в отглеждането на деца: по всяко време

 

ОБУЧЕНИЯ ЗА УЧИТЕЛИ С КРЕДИТИ

Кликнете тук: дати и групи  по заявка

Програмиране за ДЕЦА

Регистрирайте се за БЕЗПЛАТНИЯ курс за деца на www.Programiram.com.

Курсове по програмиране за деца и юноши

Програмиране за деца: Допълнителна информация

Курсове за Учители

Вече и 3D Видео уроци!

Знаете ли, че вече можете да гледате 3D образователни Видео Уроци от ... вкъщи? 3D очилата, които предоставяме, остават за Вас и след курса! Вижте повече за нашите иновативни и интерактивни 3D видео уроци!3d-video-uroci-v-onlajn-kursovete
Joomla!. XHTML and CSS.